23-vjeçarja lidhet me 63-vjeçarin: Ai më llaѕton, më bleu një Merсdeѕ AMG 175 mi dollarë

Një modele 23-vjeçare e cila është lidhur me një burrë 40 vjet më të madh nga ajo, ka reaguar ndaj kritikëve që pretendojnë se ajo është me të vetëm për paratë e tij. Willow Sias, 23 vjeç, nga Karolina e Veriut, u takua me lojtarin profesionist të blackjack-ut dhe ndërtuesin e shtëpive David Simonini, 63 … Read more

Për herë të parë në histori të Izraelit, një homoseksual në krye të Parlamentit

Për herë të parë, Parlamenti izraelit (Knesset) zgjodhi një homoseksual, përfaqësuesin e partisë Likud, Amir Ohana, si kryetar të këtij organi legjislativ. Ohana, i vetmi ministër në qeverinë izraelite dhe i vetmi anëtar i Likud që haptazi ka deklaruar se është homoseksual, falënderoi familjen në fjalimin inaugurues dhe tregoi emrin e bashkëshortit, Alon, raporton The … Read more

Ju qëndrojnë këmbët të ftohta?! Ja diѕa këshilla ѕеѕi të gjeni zgjidhje

Nëse këmbët tuaja janë akoma të ftohta edhe pse ju përpiqeni të vishni çorape, kjo do të thotë që edhe i gjithë trupi juaj nuk mund të jetë i ngrohtë. Megjithatë, kjo është diçka që mund të zgjidhet lehtë. Shumica veshin disa çorape njëra mbi tjetrën, mirëpo ato mund edhe ta përkeqësojnë gjendjen, sepse sa … Read more