Ka turp të tregojë origjinën në emiѕionin grek, rrjeti “krуqëzon” ѕhqiрtaren (VIDEO)

Edhe pse jemi në vitin 2023 ku paragjykimet për origjinën, racën dhe besimin fetar thuhet se janë rrafshuar, ka akoma raste ku shqiptarët në diasporë hezitojnë të tregojnë haptas prejardhjen e tyre. I tillë është rasti i fundit në Greqi, me një konkurrente shqiptare në një emision mode në televizionin Skai. Bëhet fjalë për Emilia … Read more

Muaji i Ramazanit fillon të enjten

Ramazani, një nga muajt më të rëndësishëm i myslimanëve, në Kosovë do të nis këtë të enjte, pra më 23 mars. Sipas traditës islame, Ramazani është muaji kur vargjet e para të Kur’anit, iu shpallën Profetit Muhamed më shumë se 1,400 vjet më parë dhe përfshinë agjërimin. Nata e saktë e shpalljes është objekt debati … Read more

Keisi ѕhfaqet duke рërkëdhelur Lorencin, flet shoqja e saj: A ishte këngëtari ѕhkak i ndarjeѕ nga Kristi (VIDEO)

Distancimi i Keisit nga Kristi, e ka afruar këtë të fundit më shumë me Lorencin, banorin më të ri të shtëpisë, i cili hyri rreth një javë më parë. Pak ditë pas hyrjes së tij, ata të dy janë parë në shumë momente duke qëndruar pranë njëri-tjetrit, madje Keisi i tha Lorencit se iu bë … Read more